dijous, 9 d’agost del 2012

Connexió lenticular.

Tot sovint creiem que tot el que ens envolta és allà per alguna raó, creiem que el propòsit de les coses és el nostre, quan en realitat a la seva essència no ho és.

Tothom i tot arriba per un motiu: el seu motiu; una persona no arriba per a ensenyar-nos una lliçó, de la mateixa manera, nosaltres no arribem a la vida dels altres per a aprendre: és tot un dolç engany, doncs al fons del nostre cor, al més profund del pou de nosaltres mateixos, tenim una raó, per mirar, per somriure, emanar calor i fer circular  la sang a través de les nostres venes; però és feina d'una vida descobrir-la, de fet és l'única que se'ns requereix abans de néixer, la resta, les triem, ens les imposem nosaltres mateixos.

Saber qui som, trobar-nos a nosaltres mateixos i seguir el camí segons aquesta pròpia coneixença. No ens trobem sols per a aprendre què és la soledat, ni perdem a aquells qui estimem per apreciar allò que tenim. Les coses passen, i aprenem d'elles; tot és molt més senzill del que pensem. Relaxa't, respira i estigues obert a aprendre, cada segon és un gran mestre que no tornarà a aparèixer mai més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada